Păreri iPhone SE

Apple a lansat luni, pe 21 martie, un nou telefon, numit iPhone SE. Acesta este practic un model compact al lui iPhone 5S, cu specificații ceva mai avansate. Smartphone-ul are un display de 4″, cu rezoluția 1136 x 640, și cu o densitate de 326 ppi.

iPhone SE

iPhone SE are un procesor Apple A9, tactat la 1,85 GHz (Twister), ajutat și de un procesor de mișcare Apple M9. Ca spațiu de stocare, telefonul se vinde în două variante: 16GB, sau 64GB.

iPhone SE are o cameră principală de 12MP, ce poate înregistra la calitate 4K, la 30 fps. Camera frontală are doar 1,2MP.

Totodată, telefonul dispune de TouchID și de NFC. Astfel, pe acest dispozitiv, vei putea folosi ApplePay. SmartPhone-ul este disponibil în precomandă din 24 martie. 

După mine, iPhone SE își cam merită banii, fiind o combinație reușită între iPhone 5S și iPhone 6S, potrivită pentru persoanele cu buget mediu. Însă, Galaxy S7 Edge este o navă spațială pe lângă acest nou device, care costă 399$ în varianta cu 16GB și 499$ în cea cu 64GB. Care e părerea ta? Lasă-ți răspunsul într-un comentariu mai jos!

Sursa imaginii principale: 1music.ro

Lasă un comentariu