Lansare Galaxy S7 și LG G5 – LIVE BLOGGING!

Samsung Galaxy S7/ Edge

21:00. Evenimentul Samsung s-a încheiat… 😦 Voi reveni în zilele următoare cu păreri despre noile Galaxy S7 și S7 Edge.

Poți vedea mai jos un prim contact cu telefoanele:

20:51. Mark Zuckerberg își face apariția surpriză la eveniment! Acesta anunță un parteneriat între FaceBook și Samsung, pentru realitatea virtuală. Oare va intra Oculus în patronatul Samsung?

Prezentare

Sursa imaginii: arenait.net

20:50. Samsung anunță o nouă cameră ce poate filma în 360°.

Samsung 360 Camera

Sursa imaginii: avmagazine.it

20:40. Pe telefon va fi prezentă o nouă funcție numită Galaxy Game Pack, care permite spre exemplu înregistrarea gameplay-urilor de înaltă calitate, cum a făcut Sony pe ultima sa tabletă.

Se confirmă faptul că cele 2 telefoane vor avea baterii mari, de 3.000 mAh, și de 3.600 mAh.

20:35. Specificațiile pe scurt:

Galaxy S7 și S7 Edge dispun de o cameră foto performantă, cu tehnologia Dual Pixel, fiind prima cameră de acest fel disponibilă pe un smartphone. Modelele Galaxy S7, de 5,1″, și Galaxy S7 Edge, de 5,5″, sunt construite din sticlă 3D și metal, având un design elegant și ergonomic. În plus, funcția Always-On Display le permite utilizatorilor să nu rateze nicio notificare importantă și niciun apel.

Cele două telefoane sunt rezistente la apă și la praf, având certificare IP68.

Camerele telefoanelor vor avea pixeli cu 30% mai mare decât camera de pe iPhone 6S Plus. Da, Samsung nu s-a putut abține să facă puțin mișto de Apple prin această comparație:

Cameră Galaxy S7

Sursa imaginii: patentlyapple.com

20:30. Evenimentul a început acum jumătate de oră, și deja s-au petrecut multe…

Primirea a fost foarte plăcută. Vizitatorii au avut pe fiecare scaun câte un Gear VR, pe care mai târziu și l-au pus pe cap. După ceva timp, au fost prezentate și telefoanele Galaxy S7 și S7 Edge.

Galaxy S7

Utilizatorii din Europa pot face precomandă încă de astăzi, iar dacă o fac până pe 5 martie, vor primi gratuit și un Gear VR, pentru a le completa nou-nouța experiență Galaxy.


LG G5

Gata, LG G5 a fost anunțat oficial. Este un smartphone ce revoluționează flagship-urile modulare, având în partea de jos un canal prin care poate fi scoasă bateria și sloturile pentru carduri. De asemenea, pe acel canal pot fi adăugate o mulțime de add-on-uri, ce îi pot extinde capacitățile telefonului.

LG G5

Sursa imaginii: img.phonandroid.com

Specificațiile sunt uluitoare: ecran de 5,3″, cu dual camera: o cameră de 16MP, și una de 8MP. Procesorul este Snapdragon 820, cu 4GB de RAM. Sunt disponibili 32GB spațiu de stocare, și slot microSD. Bateria nu este cea mai mare, având 2.800 mAh.

LG se pare că a renunțat și el la micro USB, deoarece LG G5 are port USB Type-C. Pe butonul de home se află un senzor de amprentă.

Telefonul va fi lansat abia în aprilie 😦


Astăzi se lansează cele mai așteptate telefoane ale anului 2016, Galaxy S7 și LG G5! Voi face un live-blogging de la ora 20:00, cu privire la noile informații. Așa că pregătește-te de o noapte lungă!

NOTĂ: Începând cu ora 20:00, dă-i refresh acestei pagini din 5 în 5 minute, pentru că o voi actualiza tot timpul. Iar până atunci, salveaz-o ca BookMark în browser-ul tău, pentru a o avea la îndemână!

Sursa imaginii principale: a1.a4w.ro

Lasă un comentariu